Мінреінтеграції оновило перелік тимчасово окупованих територій і зон бойових дій

Мінреінтеграції оновило перелік тимчасово окупованих територій і зон бойових дій

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України затвердило оновлений перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або які є тимчасово захопленими російськими загарбниками.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Наказом Мінреінтеграції від 2 серпня 2024 року № 221 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією.

У міністерстві нагадали, що вказаний перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється.

Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Нагадаємо, Фінляндія розмістить 4-5 тисяч військових НАТО біля кордону з росією

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next