Смертельна ДТП на блокпосту: суд ще на два місяці продовжив арешт Тандиру

Смертельна ДТП на блокпосту: суд ще на два місяці продовжив арешт Тандиру

Святошинський райсуд Києва продовжив арешт колишньому судді, обвинуваченому у скоєнні смертельної ДТП, у якій торік загинув нацгвардієць, до 21 жовтня.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

За клопотанням Київської міської прокуратури Святошинський районний суд Києва продовжив термін дії запобіжного заходу вже звільненому судді, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Ухвалою суду запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави продовжено до 21 жовтня 2024 року включно, - зазначається у повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що суддю одного із райсудів Київщини обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть постраждалого (ч. 3 ст. 286-1 ККУ).

У результаті смертельної ДТП, що сталася 25 травня 2023 року, загинув нацгвардієць. Наразі судовий розгляд справи перебуває на стадії допиту свідків ДТП, - зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, Споживання електрики в Україні знизилося - Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок
Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина.
Loading...
Load next