Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство - Зеленський

Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство - Зеленський

Напередодні Дня Незалежності Президент Володимир Зеленський підписав ухвалені Верховною Радою закони, зокрема, про надання легіонерам українського громадянства та повне забезпечення воїнів, які воюють на території Росії.

Про це глава держави повідомив під час урочистого заходу на Софійській площі з нагоди Дня Незалежності України.

Напередодні нашого Дня Незалежності України я підписав ухвалені Верховною Радою України закони із оборонного законодавчого пакета. Перший закон гарантує усім нашим воїнам, які діють на території держави-агресора, повне забезпечення. Ми підтверджуємо гідну державну вдячність за бойову роботу наших героїв. Друге – закон, який забезпечить для усіх наших воїнів-легіонерів, українське громадянство. Кожен, хто відчуває життя і незалежність так само як і ми, українці, хто б'ється разом з нами, з українцями, заслуговує бути серед громадян України, - повідомив він.

Водночас Президент зауважив, що підписав закон, що убезпечить українське православ'я від московського впливу і "гарантовано захистить гідність святинь українського народу".

Кожен з цих і інших подібних ухвалених законів, кожне з наших сміливих рішень додають нам сили. Сили - Україні, а отже - усім нам, кожному з нас, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Москва не збирається відмовлятись від наступу на Донеччині, щоб зупинити ЗСУ в Курській області - ISW

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
Loading...
Load next