Україна не чекає швидкого завершення війни, тому формує нові «бригади 2025 року», – Forbes

Україна не чекає швидкого завершення війни, тому формує нові «бригади 2025 року», – Forbes

Українська армія будує нові механізовані бригади. Це ознака того, що лідери України не очікують, що широка війна Росії проти України закінчиться найближчим часом. Можуть пройти місяці, перш ніж перша з нових бригад із 2000 осіб заповнить усі свої місця, і ще місяці, перш ніж бригади будуть готові до бою.

Militaryland, який уважно стежить за структурою українських військових, отримав фотографії , на яких нібито зображені стажери нової 160-ї механізованої бригади. За даними Militaryland, нові механізовані бригади — всі вони мають позначення 160-х років — навчатимуться в інших країнах і залучатимуть багато своїх новобранців з українців, які проживають у тих самих країнах, пише Forbes.

Повідомляється, що 160-та механізована бригада навчається в Польщі.

Створення нових бригад залежить від двох речей: успішної мобілізації, можливо, 10 000 або більше новобранців і продовження іноземної підтримки військових зусиль України. Мобілізація є джерелом комплектування нових бригад; іноземні союзники, ймовірно, нададуть основну частину свого важкого озброєння.

Формування бригад серії 160 відбувається через три місяці після завершення попереднього розширення армії. З осені минулого року українська армія сформувала 10 нових бригад: чотири механізовані, п’ять піхотних та єгерську.

Піхотні бригади найлегші — вони здебільшого їздять на вантажівках. Єгерська бригада — це сила середньої ваги, яка складається з вантажівок і легкої броньованої техніки. Механізовані бригади найважчі: вони їздять на гусеничній і колісній бронетехніці і зазвичай їздять з ротою не менше десятка танків. 

Нагадаємо, Зеленський підписав указ про надання житла Героям України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next