Партизани провели серію диверсій на новій залізничній гілці окупантів на півдні України

Партизани провели серію диверсій на новій залізничній гілці окупантів на півдні України

Патріоти "АТЕШ" провели серію диверсій на новій залізничній гілці окупантів на півдні України. 

Про це йдеться в офіційному пабліку руху.

Наші агенти здійснили диверсії на залізничній лінії, яка є ключовим логістичним маршрутом для ЗС Росії. Ця гілка з'єднує Ростов-на-Дону з Маріуполем через Бердянськ, - йдеться у повідомленні.

У разі руйнування Кримського мосту, що станеться незабаром, стане найбільш ефективним способом доставки військової техніки та боєприпасів на південний відрізок фронту, - нагадали в "Атеш".

Партизани зазначають, що підпали релейних ящиків викликають збої в роботі сигналізації, систем управління, що призводить до затримок, зупинки чи уповільнення руху поїздів із військовими вантажами.

Ми цілеспрямовано продовжуємо завдавати ударів по логістиці окупаційних військ і всіма силами порушуємо їхні плани, - наголошують партизани.

Нагадаємо, У Міноборони пояснили, як у застосунку “Армія+” отримати ID свого командира

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
"Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео) "Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео)
Президент Зеленський вважає повернення окупованих територій і їхніх жителів назад до складу України лише питанням часу.
Loading...
Load next