Прикордонники показали фортифікації на кордоні з Білоруссю

Прикордонники показали фортифікації на кордоні з Білоруссю

Державна прикордонна служба опублікувала відеоматеріал про ситуацію на кордоні з Білоруссю, де показала, із чого складаються українські фортифікації. 

Відео розміщене на каналі ДПСУ у Телеграмі

Лукашенко під виглядом навчань стягує білоруські війська до кордону з Україною. У відповідь прикордонники посилюють оборону на Чернігівщині, - ідеться в повідомленні.

У відео показали, як військові ДПСУ захищають кордон, яку активність фіксують з боку Білорусі і як стежать за державним рубежем на суші, у повітрі та на воді. 

Зокрема, поінформували про фортифікації на кордоні з Білоруссю. Згідно з матеріалом, вони складаються зі штучно насипаного кількаметрового валу, заміновуваного на всій протяжності мінами осколкового направлення, за ним  - протитанковий рів, заповнений наразі водою, надалі - мінна смуга, а також паркан із колючого дроту. 

Також прикордонники застосовують БПЛА для розвідки з неба.

Наше завдання - моніторинг державного кордону з боку Білорусі, щоби не було ніяких злочинних угрупувань, підготовки до порушення державного кордону, порушення державного кордону, скупчення військової техніки та особового складу. На території Білорусі зраз все спокійно, ми агресивних дій не спостерігаємо, - сказав у відео прикордонник на псевдо "Чіп".  

Нагадаємо, На Львівщині знайшли бойові частини російських ракет "Кинджал" та Х-101

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Білоруссю українські прикордонники розпочали спецоперацію (фото) На кордоні з Білоруссю українські прикордонники розпочали спецоперацію (фото)
Спецоперація "Полісся" - це подальші заходи для нарощення охорони та захисту українського кордону з метою недопущення міграційної кризи та протидії протиправній діяльності.
Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео) Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)
Двоє росіян незаконно перепливли річку Ворсклу, щоб потрапити в Україну. Українські прикордонники затримали громадян Російської Федерації, які пояснили свій вчинок тим, що хотіли відпочити в Одесі.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
Loading...
Load next