На Прикарпатті чоловік проведе в тюрмі 8 років за побиття до смерті власної матері

На Прикарпатті чоловік проведе в тюрмі 8 років за побиття до смерті власної матері

Надвірнянською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення щодо 51-річного чоловіка, який побив до смерті власну матір.

Про це повідомляє прокуратура Івано-Франківської області.   

Зазначається, що йому призначено покарання – 8 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що під час суперечки між засудженим та його матір’ю, у нього виник умисел щодо нанесення тілесних ушкоджень. Чоловік почав наносити численні удари кулаками рук по тілу та голові старенької. Від нанесених тілесних ушкоджень жінка померла в лікарні.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Нагадаємо, Українські дипломати працюють над поверненням 27 дітей з Австрії через негоду

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото) На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)
В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Loading...
Load next