Знімала про будівництво підземних шкіл: у Херсоні напали на журналістку

Знімала про будівництво підземних шкіл: у Херсоні напали на журналістку

Журналістка херсонського видання «Мост» Олена Гнітецька заявила, що на неї знову напали. Цього разу — на території будівництва підземної школи чоловік штовхав її та забрав телефон.

Про це вона розповіла «Інституту масової інформації».

За словами журналістки, вона працює над темою будівництва підземних шкіл у Херсоні, тому прибула на таку локацію. Там їй вказали на нібито представників забудовника. 

Коли я підійшла до них, щоб поставити запитання, чоловік почав на мене кидатися, забрав мій телефон і викинув його в котлован, почав щось кричати, штовхатись і кидати в мене каміння, — розповіла Гнітецька.

Потім вона попросила перехожу викликати поліцію, а на будівництво приїхав чоловік, який назвався Віктором Спурзою. 

Він мені відразу заявив, що все про мене і онлайн-медіа “Мост” знає. Передав вітання редактору медіа. Почав казати: “Ви постійно про мене пишете погано. Чого ти взагалі сюди прийшла?” — пригадала медійниця.

Згодом поліціянти опитали присутніх, які почали казати, що нападу на журналістку не було, а нападник, на якого вказала Олена, «випадково впустив» її телефон. 

Правоохоронці відібрали пояснення в журналістки та свідків. Крім того, Олену оглянули лікарі швидкої допомоги та не зафіксували травм.

Як зазначає представник ІМІ, Спурза є співзасновником ТОВ «Будпостач-СТСВ», яке будує декілька підземних шкіл у Херсоні за кошти міського бюджету. Восени 2023 року суд на Львівщині визнав його винним за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України — використання завідомо підробленого документа. Чоловіка оштрафували на 850 гривень.

Нагадаємо, Напад Росії на Україну: протягом минулої доби зафіксовано 153 бойових зіткнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Перелом черепа і погано бачу": у Києві напали на композитора гурту "Kazka" "Перелом черепа і погано бачу": у Києві напали на композитора гурту "Kazka"
Хлопця побили у власному під'їзді.
"Судимість за один патрон": Стерненко планує подавати касаційну скаргу на вирок суду "Судимість за один патрон": Стерненко планує подавати касаційну скаргу на вирок суду
Сьогодні, 31 травня, Апеляційний суд Одеси залишив без змін звинувачення щодо громадського активіста Сергія Стерненка за статтями про викрадення людини та незаконне поводження зі зброєю - за частиною 2 статті 146 і за частиною 1 статті 263 ККУ.
У Києві побили радника генпрокурорки Ірини Венедіктової У Києві побили радника генпрокурорки Ірини Венедіктової
Зураба Адеішвілі госпіталізували.
Loading...
Load next