Закатували до смерті жителя Ізюма: троє окупантів отримали підозри

Закатували до смерті жителя Ізюма: троє окупантів отримали підозри
За даними слідства, навесні 2022 року окупанти приїхали на двох автомобілях до помешкання 57-річного жителя Ізюма, де силою посадили його до транспортного засобу та відвезли до катівні. 

Правоохоронці повідомили про підозру трьом російським окупантам, які навесні 2022 року закатували 57-річного мешканця Ізюма Харківської області.

Про це повідомляє Національна поліція.

Правоохоронці встановили, що російські солдати без упину завдавали удари чоловіку, випитуючи інформацію про відомі йому місця дислокації об’єктів ЗСУ та переміщення воєнної техніки українських військових. За кілька годин від завданих тортур чоловік помер.

Тоді односельці поховали померлого в братській могилі. Проведення судово-медичної експертизи, яка підтвердила множинні переломи на тілі та голові жертви, стало можливим лише після деокупації захопленого міста, - йдеться у повідомленні.

За сукупністю зібраних доказів трьом представникам окупаційного війська слідчі заочно повідомили про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України. За порушення законів та звичаїв війни підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, Зеленський: Ми не хочемо замороження конфлікту зараз - це ризик ще однієї війни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next