Україна отримала ліки проти Covid-19

Україна отримала ліки проти Covid-19
Про це розповів під час онлайн-брифінгу Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.Препарат надіслали з Індії в Україну як гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом.

Про це розповів під час онлайн-брифінгу Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Препарат надіслали з Індії в Україну як гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом. Перша партія індійського препарату "OMVIR" розрахована на лікування 5 тисяч хворих.

Міністр зазначив, що препарат містить у собі 75 мг речовини Oseltamivier Phosphate, Він включений в український протокол лікування від Covid-19.

"Дійсно вчора Республіка Індія передала до України 50 тисяч доз препарату "OMVIR". Кількість цього лікарського засобу розрахована на лікування 5 000 пацієнтів. Він входить до нашого протоколу щодо лікування коронавірусної хвороби. Також "OMVIR" використовується при лікуванні коронавірусу, якщо у людини є супутні захворювання (ГРВІ)", - повідомив Максим Степанов.

Додамо, що на цей момент у світі проводиться близько 700 випробувань, 22 вакцини проходять клінічні дослідження у таких країнах як Великобританія, Китай, США, Німеччина, Південна Корея, Японія і Канада.

Ті вакцини, які розробляються у Китаї та Британії, зараз знаходяться на третій фазі клінічних випробувань. Вона стосується безпеки та перевіряється на близько 10 тисяч хворих.

Також чилійські вчені на основі інтерферонів винайшли препарат проти Covid-19, очікуються його випробування на людях.

Розроблений вченими препарат не є ліками, це, скоріше, добавка, яка могла б використовуватися і мати хороші результати на перших етапах захворювання.

Нагадаємо, що американська вакцина проти коронавірусу успішно пройшла тестування на людях. Біотехнологічна компанія Moderna в США повідомила, що на ранній стадії випробувань на людях її потенційна вакцина mRNA-1273 від Covid-19 викликала сильну імунну реакцію в усіх 45 пацієнтів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Фурункул: чому з’являється та як лікувати?
Найчастіше вони виникають там, де є волосяні фолікули та підвищене потовиділення. В більшості випадків це шия, поперек, стегна, пахові западини, сідниці, обличчя та голова.
Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео) Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео)
Через збільшення показників захворювання на коронавірус, прогнозують, що певні регіони будуть віднесені до іншого рівня епідбезпеки. Першу дозу вакцини у Львівській області отримало 17.1% населення, а другу - 13%.
Loading...
Load next