В Україні збільшать кількість ПЛР-тестувань

В Україні збільшать кількість ПЛР-тестувань
У МОЗ заявили, що планують до середини листопада виконувати до 50 тисяч таких досліджень на добу, а до кінця року цю цифру збільшать до 75 тисяч.

У МОЗ заявили, що планують до середини листопада виконувати до 50 тисяч таких досліджень на добу, а до кінця року цю цифру збільшать до 75 тисяч.

Зазначимо, що сьогодні виконують 40 тисяч тестувань за добу.

Також, за словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, розширювати діагностику коронавірусу будуть й іншими методами.

Зокрема планують закупити експрес-тести на визначення антигену до COVID-19. Наразі ведуться переговори з компаніями-постачальниками.

За допомогою цих тестів можна буде здійснювати до 1 млн досліджень на місяць.

Додамо, на Львівщині роблять безкоштовні ІФА-тести на коронавірус. 29 жовтня про це проінформували у пресслужбі Дрогобицької мерії.

Це запроваджується відповідно до рішення чергового засідання Дрогобицької міської комісії з питань ТЕБ та НС від 27 жовтня 2020 року із метою посилання діагностики коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, що в Україні розпочалась підготовка до епідсезону. Уже доставили понад 600 тисяч вакцин проти грипу.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов заявив, що в Україні планують створити власну вакцину від Covid. Однак, вона може бути значно дорожчою від тих, які наразі держава закупляє в іноземних компаній.
27 українських дітей відправили до клінік Європи на безкоштовне лікування (відео) 27 українських дітей відправили до клінік Європи на безкоштовне лікування (відео)
Окрім того закордонні партнери виділили кошти на дорогу та проживання для діток та їхніх сімей.
Висока смертність при інфікуванні «Дельтою» спостерігається серед невакцинованих Висока смертність при інфікуванні «Дельтою» спостерігається серед невакцинованих
Серед тих, хто отримав щеплення, рівень смертності не відрізняється від показників при зараженні іншими штамами.
Loading...
Load next