Чим корисний зелений чай?

Чим корисний зелений чай?
Цей напій здатен збадьорити не менше, аніж будь-що інше. Окрім того, він нормалізує роботу кровоносної системи та налагоджує роботу метаболізму.

Цей напій здатен збадьорити не менше, аніж будь-що інше.

Окрім того, він нормалізує роботу кровоносної системи та налагоджує роботу метаболізму. Також зелений чай помітно покращує настрій, і навіть 100 мл на день зменшить ризик депресії.

Проте, пити напій лікарі рекомендують не більше ніж 3 чашки на добу.

Разом з тим, він допомагає схуднути! Кофеїн і антиоксиданти сприяють тому, що організм спалює калорії. 

Наприклад, в Единбурзькому університеті королеви Маргарет проекспериментували, що студенти з надмірною вагою дотримувалися суворої дієти й пили по 4 чашки зеленого чаю в день.

Всього за 14 днів рівень загального холестерину знизився, а кров'яний тиск нормалізувався.

Нагадаємо, що львівські медики розповіли як важливо чоловікам дбати про своє здоров’я. Листопад – час нагадати про необхідність приходити на профілактичні обстеження до лікарів...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львів прийме хворих на коронавірус з Івано-Франківська
Допомога сусідній області.Про готовність прийняти в лікарнях культурної столиці пацієнтів з іншої області заявив міський голова Андрій Садовий.
В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях" В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях"
Уряд пропонуватиме Верховній Раді виділити додаткові 1,4 млрд гривень від розмитнення автомобілів на єврономерах на програму боротьби з коронавірусом.
Loading...
Load next