Малюку з Львівщини МОЗ виділило 145 тис. євро для трансплантації кісткового мозку

Малюку з Львівщини МОЗ виділило 145 тис. євро для трансплантації кісткового мозку
Про це повідомили у благодійному фонді «Крила надії», який опікується 6-місячний хлопчиком.Тепер дитину оперуватиме в Італії професор Сімоне Чезаре.

Про це повідомили у благодійному фонді «Крила надії», який опікується 6-місячний хлопчиком.

Тепер дитину оперуватиме в Італії професор Сімоне Чезаре.

"На рахунки Фонду для Олексійка зібрано 1 846 918,86 грн. З цих коштів буде оплачено переїзд хлопчика в спеціально обладнаному реанімобілі до клініки у Вероні (в інший спосіб малюка транспортувати небезпечно). Решту суми ми резервуємо за Олексійком до завершення проходження таргетної терапії. Кошти, які не будуть використані, скеруються на програму допомоги онкохворим дітям і розвиток дитячої трансплантології у Львові", — зазначається у повідомленні.

Через рідкісну патологію сім'я хлопчика уже втратила двох діток. Третя дівчинка народилася здоровою, їй зараз 4 роки.

Після цього батьки наважилися народити ще одну дитину, яка теж успадкувала рідкісне захворювання.

Нагадаємо, що у Львові відкрили сенсорну кімнату для дітей з розладами розвитку.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Оптимізувати, але не зупиняти": Ляшко про вакцинацію на День Незалежності "Оптимізувати, але не зупиняти": Ляшко про вакцинацію на День Незалежності
У МОЗ завили, що не вартозовсім зупиняти вакцинацію на День Незалежності, особливо на тлі збільшення кількості нових випадків COVID-19.
Як позбавитися стресу та розпізнати панічну атаку: поради терапевтки (відео) Як позбавитися стресу та розпізнати панічну атаку: поради терапевтки (відео)
Ріст захворюваності зростає. Загроза вторгнення Росії в Україні та постійні новини про перекидання військ до кордонів нашої країни провокують в людей чималий стрес. Щоб вберегти ваш психологічний стан, дамо кілька порад від львівської терапевтки, щодо того, як позбавлятися стресу та як розпізнати панічну атаку.
Loading...
Load next