Ляшко назвав дві умови виконання плану вакцинації від COVID-19 в Україні

Ляшко назвав дві умови виконання плану вакцинації від COVID-19 в Україні
Санітарний лікар України, Віктор Ляшко сказав, що для виконання плану вакцинації українців від коронавірусу є лише дві умови.

Міністерство охорони здоров'я хоче до кінця 2021 року вакцинувати 70% дорослого населення.Так, за словами Ляшка, для виконання цього плану потрібно вакцинувати 6 млн людей щомісяця та по 220 тисяч щодоби. Про це він розповів у ефірі телеканалу Україна 24.

"Є декілька змінних, які будуть впливати на виконання цього плану. Перша - це наявність вакцин, повинен бути принаймні 1 мільйон (доз - ред.), щоб ми могли задіяти всі ресурси нашої медичної системи. Друга - люди повинні прийти вакцинуватися, ми активно повинні їх переконати", - зазначив санітарний лікар.

Зазначимо, що до прикладу, як повідомляє Львівська мерія, за сьогодні у Львові вакцинували 790 осіб. Загалом щеплення від коронавірусу у Львові вже мають 11239 осіб.

Нагадаємо, що нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись й  схвалив створення Національного плану вакцинації проти COVID-19.

Читайте також
Україна без вакцини: Індія образилась і припинила постачання прерапату від Covid
Індійський виробник вакцини AstraZeneca вирішив уповільнити й може відкласти взагалі постачання препарату в Україну.
Перша партія вакцини CoronaVac вже в Україні
Вчора ввечері, 25 березня, в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак, який привіз в Україну першу партію китайської вакцини CoronaVac, виробництва китайської компанії Sinovac Biotech.
Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись
Президент України схвалив створення Національного плану вакцинації проти COVID-19, який передбачатиме вакцинацію більшості дорослого населення України до кінця 2021 року.
Loading...
Load next