В Україні чоловік чотири рази заразився коронавірусом: ймовірна причина

В Україні чоловік чотири рази заразився коронавірусом: ймовірна причина
За словами лікарів неодноразове зараження харків'янина на коронавірус пояснюється його проблемами зі здоров'ям.

Ймовірними здогадками щодо причини такого частої захворюваності на коронавірусну інфекцію поділився завідувач першою терапією Роман Єслісєєв у Telegram-каналі "Вартові Еспресо". Медик працює в закладі Харківської міської клінічної лікарні №17, де лікують Covid-пацієнтів.

"Один пацієнт перехворів чотири рази.  Через супутні патології не вироблялися антитіла. Його вже виписали", - зазначив харківський медичний працівник Єлісєєв.

Зокрема, через супутні порушення в роботі організму в чоловіка не вироблявся імунітет до нової інфекції, а саме вірусу Covid-19.

Зазначимо, що лікарі не заперечують того, що коронавірусом можна заразитись декілька раз. Так неодноразове зараження може відбутися у зв'язку із багатьма причинами: до прикладу, через те, що первинна коронавірусна інфекція була занадто легкою та не давала важких ускладнень на організм хворого, або також й через те, що імунна система була порушена іншими захворюваннями.
 

Читайте також
Вирішив встановити світовий рекорд: житель Харкова зробив 18 щеплень від Covid-19 Вирішив встановити світовий рекорд: житель Харкова зробив 18 щеплень від Covid-19
Лікарка Людмила Смоліна розповіла, що ймовірно у пацієнта є психічні порушення.
Карантин в Україні: три області можуть опинитись у "червоній" зоні Карантин в Україні: три області можуть опинитись у "червоній" зоні
Ці три області можуть потрапити до червоної зону протягом двох найближчих тижнів. Зайнятість ліжок з киснем у цих регіонах залишається на рівні 61%-67% при допустимій нормі у 65%.
Україна отримає 1 млн доз вакцини: у МОЗ назвали точні дати
Глобальна ініціатива з розподілу вакцин COVAX схвалила виділення вакцини. Вона буде поставлена траншами до кінця червня
Loading...
Load next