В Україну вже завтра прибуде нова партія вакцини CoronaVac

В Україну вже завтра прибуде нова партія вакцини CoronaVac
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що вже завтра в Україну прибуде нова партія китайської вакцини CoronaVac.

Про це у Facebook повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Щойно компанія Sinоvac підтвердила нам чергове постачання вакцини CoronaVac. Завтра ввечері до Києва прилетять 500 тис. доз, з нашого контракту на 1,9 млн доз", - повідомив Степанов.

Раніше Україна отримала першу партію вакцини CoronaVac, у розмірі 200 тисяч доз. За даними системи моніторингу РНБО, станом на 29 квітня було зроблено понад 51 тисяч щеплень вакциною CoronaVac.

Нагадаємо, що нещодавно Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини. Він також зазначив, що право на існування має лише факт того, що окремі дози вакцини від коронавірусу могли бути зіпсовані з технічних причин, однак жодної дози препарату не було утилізовано.

 

Читайте також
В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca
Завтра вранці, 23 квітня, в Україну літаком прибуде чергова партія вакцини від коронавірусу AstraZeneca.
У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів
Міністерство охорони здоров'я оцінили готовність України до введення паспортів вакцинації. Однак зазначили, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.
Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини.
Loading...
Load next