Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid

Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини.

Степанов зазначив, що право на існування має лише факт того, що окремі дози вакцини від коронавірусу могли бути зіпсовані з технічних причин, однак жодної дози препарату не було утилізовано. Про це очільник МОЗ повідомив в ефірі каналу "Україна 24" у четвер, 22 квітня.

"Але таких речей - утилізації залишкових доз - не було", - зазначив урядовець.

Питання про утилізацію вакцини від Covid, було не безпідставним. У березні цього року стало відомо, що українські медики утилізували близько 199 доз вакцини, однак тоді санітарний лікар України, Віктор Ляшко спростував цю інформацію. Тоді він повідомив, що близько 200 доз препарату CoviShield не використали через пошкодження флаконів.

Зокрема Максим Степанов також під час ефіру додав, що наразі в Україні більше не вакцинують залишковими дозами громадських діячів. Зараз роблять щеплення лише тим людям, які входять у групи ризику.

Нагадаємо, що вже завтра, 23 квітня в Україну прибуде чергова партія вакцини від коронавірусу AstraZeneca. Зазначимо, що наразі очікується 367 тисяч доз вакцини південнокорейського виробництва.

Читайте також
В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca
Завтра вранці, 23 квітня, в Україну літаком прибуде чергова партія вакцини від коронавірусу AstraZeneca.
У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів
Міністерство охорони здоров'я оцінили готовність України до введення паспортів вакцинації. Однак зазначили, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.
В Україну вже завтра прибуде нова партія вакцини CoronaVac В Україну вже завтра прибуде нова партія вакцини CoronaVac
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що вже завтра в Україну прибуде нова партія китайської вакцини CoronaVac.
Loading...
Load next