В Україну доставили ще 500 тисяч доз китайської вакцини CoronaVac

В Україну доставили ще 500 тисяч доз китайської вакцини CoronaVac
Ввечері в п’ятницю, 30 квітня, в Україну було доставлено ще 500 тисяч доз вакцини CoronaVac виробництва китайської компанії Sinovac.

Літак з вакцинами приземлився в аеропорту "Бориспіль". Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я на своєму офіційному сайті.

"Попри дефіцит вакцин у світі, ми робимо все можливе, аби забезпечити громадян України вакцинами. Згідно з домовленостями і контрактами, щотижня плануємо отримувати нові надходження вакцин. Хочу нагадати, що всі вакцини безпечні і ефективні. Це наш шанс врятувати своє здоров’я і повернутися до нормального життя", - повідомив Максим Степанов.

Зазначимо, що найперша партія вакцини CoronaVac прибула в Україну місяць тому - 25 березня у розмірі 200 тисяч доз, зокрема щепити нею українське населення розпочали з 13 квітня. Попри це Україна замовила 1 мільйон 913 тисяч доз вакцини CoronaVac компанії Sinovac Biotech, одна доза цієї вакцини обходиться держбюджету в 504 гривні.

Зрештою українська влада закуповує вакцину CoronaVac не безпосередньо у китайського виробника, а у посередника – компанії "Лекхім".

Читайте також
В Україну прибула третя партія китайської вакцини CoronaVac В Україну прибула третя партія китайської вакцини CoronaVac
Сьогодні, 9 травня, в Україну прибула чергова партія вакцини проти коронавірусу Sinovac. Літак з вакциною приземлився в аеропорту "Бориспіль".
В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca
Завтра вранці, 23 квітня, в Україну літаком прибуде чергова партія вакцини від коронавірусу AstraZeneca.
Степанов назвав дату прибуття вакцини Pfizer в Україну Степанов назвав дату прибуття вакцини Pfizer в Україну
Перша партія американської вакцини Pfizer у 117 тисяч доз надійде до України 16 квітня.
Loading...
Load next