Степанов назвав дату прибуття вакцини Pfizer в Україну

Степанов назвав дату прибуття вакцини Pfizer в Україну
Перша партія американської вакцини Pfizer у 117 тисяч доз надійде до України 16 квітня.

Зокрема міністр охорони здоров'я Максим Степанов зазначив, що за угодою між українським урядом та компанією Pfizer передбачено постачання в Україну 10 млн доз вакцин. Про це він заявив в ефірі телеканалу "НАШ".

Перші поставки ми очікуємо протягом травня-червня... Остаточні дані у нас будуть у найближчий тиждень-десять днів, вони зараз узгоджують графік поставки..., - зазначив міністр.

Також міністр МОЗ додав, що наразі ще деякі технічні документи стосовно цих поставок повинна підписати закупівельна організація Crown Agents.

Що стосується COVAX... Ми очікуємо... 16 квітня, в п'ятницю зранку, повинен прибути літак зі 117 тис. доз вакцини Pfizer, - зазначив Максим Степанов.

На питання про те, чи буде очільник МОЗ зустрічати прибуття вакцини Pfizer, Степанов відповів, що у нього, як у міністра, є значно важливіші завдання.

Нагадаємо, що українці, які чекали на вакцину Pfizer, не зможуть щепитися нею вже з першої партії, оскільки Міністерство охорони здоров'я вже визначило, кого будуть щепитимуть нею в першу чергу.

Читайте також
Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer
Україна уклала контракт із американською фармкомпанією Pfizer та отримає додатково 10 млн доз вакцини проти COVID-19. Загалом протягом року Україна має отримати 20 мільйонів доз цього препарату.
В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca В Україну прибуде нова партія вакцини AstraZeneca
Завтра вранці, 23 квітня, в Україну літаком прибуде чергова партія вакцини від коронавірусу AstraZeneca.
У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів
Міністерство охорони здоров'я оцінили готовність України до введення паспортів вакцинації. Однак зазначили, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.
Loading...
Load next