Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України

Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України
У Міністерстві охорони здоров'я України анонсували вихід з "червоної" зони карантину ще чотирьох українських областей. Зокрема йдеться про Запорізьку, Полтавську, Хмельницьку та Чернігівську області.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що внаслідок покращення ситуації з коронавірусом вже найближчим часом чотири українські області можуть покинути "червону" карантинну зону епідеміологічної небезпеки.

Про це повідомляє видання РБК-Україна із посиланням на результати засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Варто відмітити, що покращення епідситуації спостерігається також у Запорізькій, Полтавській, Хмельницькій та Чернігівській областях. За збереження позитивної динаміки, ці регіони можуть вийти із "червоного" рівня епідемічної небезпеки вже впродовж найближчих днів", - заявив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, що Житомирщина вже від завтра, 5 травня виходить із "червоної карантинної зони", натомість в області запровадять обмеження "жовтого" рівня епідеміологічної небезпеки. Зокрема за минулу добу, 3 травня в Україні було виявлено 2 472 нових випадків COVID-19, від ускладнень хвороби померли 166 осіб.

Читайте також
В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій планує запровадити "жовтий" рівень епідемічної небезпеки по всій території країни з 00 годин 00 хвилин 22 вересня.
В Україні вже п'ять областей відповідають "помаранчевій" зоні карантину (відео) В Україні вже п'ять областей відповідають "помаранчевій" зоні карантину (відео)
До помаранчевої зони карантину потрапили Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Тернопільська та Черкаська області. Показники решти областей зараз відповідають жовтому рівню епіднебезпеки.
Україна у "жовтій зоні": Донецька область вийшла з “помаранчевої” зони карантину Україна у "жовтій зоні": Донецька область вийшла з “помаранчевої” зони карантину
В Україні не залишилося більше регіонів, де був би перевищений хоч один показник по COVID-19. Внаслідок цього усі українські області наразі перебувають у "жовтій" карантинній зоні.
Loading...
Load next