На дорогах Закарпаття автомобіль "швидкої" супроводжуватиме поліція

На дорогах Закарпаття автомобіль "швидкої" супроводжуватиме поліція
Поліцейські Закарпаття разом із місцевими медиками проведуть експеримент: за автомобілем швидкої допомоги їхатиме авто патрульної поліції, цим самим правоохоронці фіксуватимуть порушників, котрі не звільняють дорогу автомобілям "швидкої".

На Закарпатті експериментально карету швидкої супроводжуватиме патрульне авто, повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА.

Як зазначив під час засідання Координаційної ради з безпеки дорожнього руху перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький, в області часто фіксують випадки, коли карета "швидкої" не може вчасно приїхати на місце транспортної пригоди чи просто дістатися адреси у межах міста.

"Неприпустимо, щоб чиєсь порушення правил коштувало комусь життя. Тому ми будемо контролювати ці речі. Зокрема упродовж одного тижня експериментально за автомобілем швидкої допомоги їхатиме патрульне авто, таким чином, кожен порушник одразу буде зафіксований", - йдеться у повідомленні.

Зокрема за словами Білецького такі ситуації відбувається тому, що водії не реагують на сигнали і не звільняють дорогу медикам, блокують проїзди чи паркують свої транспортні засоби у недозволених місцях.

Проте, наразі в ОДА не повідомляють, коли саме на дорогах області розпочнеться цей експеримент.

Читайте також
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
В Україні в 2 областях за минулу добу не зробили жодного COVID-вакцинування В Україні в 2 областях за минулу добу не зробили жодного COVID-вакцинування
В Україні за минулу добу, 22 травня, зробили 3 503 щеплень проти COVID-19: першу дозу вакцини отримали 1022 людини, а завершили вакцинацію (отримали другу дозу) — 2 481. Однак, у двох регіонах за минулу добу не провели жодного щеплення від коронавірусної інфекції.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next