На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия

На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.

35-річний водій вантажного автомобіля "МАН" скоїв наїзд на 36-річну жительку міста Стрий. Отримані травми були несумісними із життям, медикам не вдалось врятувати жінку. Про смертельне ДТП повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась 28 квітня близько 15.00 на вулиці Січових Стрільців у місті Стрий", - йдеться у повідомленні поліції.

За фактом смертельного наїзду правоохоронці відкрили кримінальне провадження на водія за частиною 2 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Наразі триває досудове розслідування й поліцейські встановлюють усі обставини смертельної події.

Читайте також
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next