У Єгипті анонсували перший повністю вакцинований курорт

У Єгипті анонсували перший повністю вакцинований курорт
Губернатор муфахази Південний Синай назвав це першим місцем, де вакциновано 100 відсотків населення проти COVID-19.

За даними джерел охорони здоров’я, це провінція з найменшою кількістю випадків і випадків смерті від COVID-19, а також найвищим показником відновлення та вакцинації серед людей у ​​віці від 18 років-дозволений вік для щеплення.

Генерал-майор Халед Фуда, губернатор Південного Синаю, повідомив, що з початку пандемії там зафіксовано лише 81 смерть від COVID-19 і це є найнижчим показником  серед  усіх мухафаз Єгипту.

Минулими вихідними вперше за два тижні був зареєстрований перший випадок коронавірсу, коли за тижні попереднього нічого не було виявлено. Загалом коронавірус було виявлено у 1371 особи і 29 госпіталізацій. На сьогодні хоча б один укол від COVID-19 отримали 13,5 млн єгиптян, а повністю вакциновані були лише 6,6 млн - це 6,3% від населення країни.

В українських туристів можуть виникнути проблеми із COVID-сертифікатами у додатку "Дія" при перетині кордону до Єгипту.  Адже прикордонники можуть не визнавати ні електронні, ні паперові документи, тому завчасно туристи повинні підготувати  негативний результат ПЛР-тесту, зроблений не раніше ніж за 72 години до часу вильоту в Єгипет.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Коронавірус в Україні: за минулу добу виявили понад 13 тисяч нових випадків захворювання Коронавірус в Україні: за минулу добу виявили понад 13 тисяч нових випадків захворювання
В Україні впродовж минулої доби захворіли на коронавірус 13 624 людей, серед них 1 177 дітей та 170 медпрацівників. Майже 35 тисяч людей отримали щеплення проти COVID-19.
За добу в Україні виявили ще майже 13 тисяч випадків COVID-19 За добу в Україні виявили ще майже 13 тисяч випадків COVID-19
В Україні за минулу добу захворіли на коронавірус 12 983 людини, серед них 1 105 дітей, та 204 медпрацівники. Проти коронавірусу вакцинували ще понад 148 тисяч українців.
Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись
Президент України схвалив створення Національного плану вакцинації проти COVID-19, який передбачатиме вакцинацію більшості дорослого населення України до кінця 2021 року.
Loading...
Load next