"Червона" зона для Києва невідворотна: кого пускатимуть у транспорт

"Червона" зона для Києва невідворотна: кого пускатимуть у транспорт
Після того, як Київ перейде у червону карантинну зону, громадський транспорт продовжить працювати у звичайному режимі. Проте пускатимуть у нього не всіх пасажирів.

Таке попередження в ефірі одного з телеканалів озвучив заступник голови КМДА Микола Поворозник, як повідомляють на сайті 24 каналу. Він наголосив на тому, що переваги матимуть містяни, які подбали про захист свого здоров'я.

Поворозник наголосив, що столиця вже активно готується до посилення карантину. Але щеплені люди відчуватимуть обмеження значно менше.
 

Транспортом зможуть користуватись винятково люди, які мають вакцинацію, або свіжий ПЛР-тест, або антиген – пояснив чиновник.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що переведення столиці до червоної зони карантину – невідворотне. Однак у киян ще є шанс уникнути тотального локдауну. Це – вакцинація.

Наразі 98% госпіталізованих містян з коронавірусом – невакциновані. Крім того, 99% тих, хто помирає від хвороби, теж проігнорували заклик захистити себе та своїх близьких.

Нагадаємо, що 21 жовтня Віталій Кличко, заявив, що Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Україна підписала договір із Pfizer про купівлю ліків проти коронавірусу — МОЗ Україна підписала договір із Pfizer про купівлю ліків проти коронавірусу — МОЗ
Міністерство охорони здоров'я підписало договір із фармкомпанією Pfizer на купівлю ліків проти коронавірусу Paxlovid.
Румунія передала Україні понад 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca (фото) Румунія передала Україні понад 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca (фото)
Вантаж вакцин передали на прикордонному пункті "Сірет-Порубне". Препарат розподілять між усіма областями України.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 13 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби За минулу добу в Україні зафіксовано понад 13 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next