Велика Британія визнає вакцину проти Covid-19 - CoronaVac

Велика Британія визнає вакцину проти Covid-19 - CoronaVac
Зараз в Україні найбільша кількість саме цієї вакцини - 5,1 млн доз.

Велика Британія заявила, що цього місяця визнає вакцину проти COVID-19 для використання в надзвичайних ситуаціях ВООЗ, додавши китайський Sinovac (SVA.O), Sinopharm та індійський Covaxin до схваленого списку вакцин для в’їзних мандрівників у країні. Про це повідомляє Reuters.

Змінами, які набувають чинності з 22 листопада, зможуть скористатися повністю вакциновані люди з таких країн, як Об’єднані Арабські Емірати, Малайзія та Індія.

Правила подорожей до Великої Британії стануть ще простішими, оскільки всі люди віком до 18 років вважатимуть повністю вакцинованими і вони зможуть в’їхати в Англію без самоізоляції після прибуття.

Коротка довідка: 

CoronaVac - це інактивована вакцина, яка містить у своєму складі неактивний, “вбитий” вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет. 

В Україні щеплення вакциною CoronaVac розпочалося 14 квітня 2021 року. За даними українського Міністерства охорони здоров'я (МОЗ), станом на 9 листопада цією вакциною щепили понад 3,5 млн українців. Це трохи менше ніж найпопулярнішою вакциною Pfizer - 4,8 млн. 

Зараз в Україні найбільша кількість вакцини CoronaVac - 5,1 млн доз.

Нагадаємо, нещодавно в Україну доставили майже 3 млн доз вакцини Moderna.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Кожен п'ятий дорослий українець повністю вакцинований — МОЗ (відео) Кожен п'ятий дорослий українець повністю вакцинований — МОЗ (відео)
З початку проведення щеплень повний курс вакцинації пройшли майже 12 млн українців, а понад 8 млн — отримали одну дозу щеплення.
Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ситуація із COVID-19 в країні покращується, адже за останніх 6 тижнів епідемічні показники щодо поширення коронавірусу стабілізувалися.
З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників
Інфікування хоча б одного працівника несе ризик інфікування усіх інших працівників, які з ним контактували. 
Loading...
Load next