З Львівської та Запорізької областей постачатимуть кисень для хворих на Covid-19 до лікарень Хмельниччини

З Львівської та Запорізької областей постачатимуть кисень для хворих на Covid-19 до лікарень Хмельниччини
Віктор Ляшко попросив голів обласних державних адміністрацій сприяти організації другого етапу вакцинації для людей, які отримали перше щеплення.

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко заявив про заплановані постачання кисню до лікарень Хмельницької області, які обладнані для прийняття хворих на коронавірус, із Запорізької та Львівської областей. Про це він повідомив на селекторній нараді під головуванням глави держави в понеділок, передає пресслужба Офісу президента.

Міністр охорони здоров’я зазначив, що в регіонах покращується ситуація з постачанням кисню до лікарень. Наразі вирішується питання постачання рідкого кисню із Запорізької та Львівської областей до лікувальних закладів Хмельницької області, - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою, прем'єр-міністр Денис Шмигаль зауважив, що за минулий тиждень виявлено 139,9 тис. нових випадків, а тижнем раніше – 152 тис. 

Наразі зайнято 50 тис. 962 ліжко-місця, тоді як минулого тижня цей показник становив 51 тис. 700. За минулий тиждень госпіталізували 30 тис. осіб у порівнянні з 34 тис. позаминулого тижня. За словами Дениса Шмигаля, в Україні вже досягнуто плато захворюваності та розпочався рух до стабілізації ситуації, - йдеться в повідомленні. 

Також учасникам наради вдалося обговорити структуру програми для підтримки малого та середнього бізнесу в умовах посилення карантинних заходів.

Нагадаємо, раніше у МОЗ закликали не змішувати вакцину CoronaVac з іншими.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19
91,1 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня - невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
"Не займайтеся самолікуванням", - у МОЗ попередили щодо вживання антибіотиків при COVID-19 "Не займайтеся самолікуванням", - у МОЗ попередили щодо вживання антибіотиків при COVID-19
За словами Віктора Ляшка, при COVID-19, як і будь-якій іншій вірусній інфекції, не варто вживати антибіотики, якщо немає ознак бактеріальної інфекції.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 10 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 10 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next