Ляшко заборонив анонімному центру вакцинації в Ужгороді щепити проти COVID-19

Ляшко заборонив анонімному центру вакцинації в Ужгороді щепити проти COVID-19
Ужгородський анонімний пункт вакцинації виключений з переліку закладів охорони здоров’я.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко виключив з переліку медичних закладів, які можуть щепити проти COVID-19, центр анонімної вакцинації в Ужгороді. Про це він заявив під час брифінгу 10 грудня.

У центрі вакцинували людей, які перебували під родинним чи релігійним тиском або ж мали куплені COVID-сертифікати.

Є заклади охорони здоров’я, працівники яких не читають алгоритми міністерства і не чують попереджень. Тобто ці заклади свідомо порушують ліцензійні умови провадження медичної діяльності, тому будуть покарані, – сказав Ляшко.

За його словами, "один заклад в Закарпатській області, який придумав собі процес анонімної вакцинації", був виключений з переліку закладів охорони здоров’я, які проводять щеплення проти COVID-19.

У цей заклад від сьогодні заборонено передавати вакцину, закуплену за кошти державного бюджету та отриману в рамках глобальної ініціативи Covax, – заявив міністр.

Заклад буде ретельно проінспектований ліцензійною комісією міністерства на предмет дотримання ліцензійних умов.

Нагадаємо, що 200 медиків з фальшивими сертифікатами скористалися анонімною вакцинацією на Закарпатті. Анонімний кабінет вакцинації - це соціальний проект для людей, які отримали фальшивий сертифікат про щеплення від коронавірусу та змінили своє рішення.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
МОЗ доповнило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов'язковим МОЗ доповнило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов'язковим
Міністерство охорони здоров'я України розширило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 5 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 5 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Зафіксовано менше семи тисяч випадків COVID-19 в Україні за минулу добу Зафіксовано менше семи тисяч випадків COVID-19 в Україні за минулу добу
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next