Андрій Шевченко вдруге за два тижні захворів на Covid-19

Андрій Шевченко вдруге за два тижні захворів на Covid-19
Різниця між негативним та знову позитивним тестом на ковід - буквально 4 дні.

Інформація про це розміщена на сайті футбольного клубу "Дженоа", який зараз очолює Шевченко.

За результатами молекулярних тестів, проведених на передматчевому етапі, у пана Андрія Шевченка виявилася позитивна оцінка щодо Sars-Cov2, і він був негайно ізольований. У всіх інших членів групи тест негативний, - йдеться в повідомленні.

Технічне керівництво командою на майбутній матч Генуя-Спеція довірять помічнику Шевченка Мауро Тассотті.

Цікаво відмітити:

  • З початку 2022 року Шевченко перебував на самоізоляції, адже наприкінці грудня 2021 у нього виявили позитивний тест на коронавірус.
  • Вже 5 січня цього року він отримав негативний результат тесту, таким чином, маючи змогу знову повернутися до виконання тренерських обов'язків.
  • Проте минуло лише кілька днів, як в Андрія Шевченка знову підтвердили коронавірус.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Андрій Шевченко очолить найстаріший футбольний клуб Італії "Дженоа" Андрій Шевченко очолить найстаріший футбольний клуб Італії "Дженоа"
Він підписав контракт на майже 2 мільйони євро в рік.
Летальність в Україні залишається високою: понад 8 тисяч нових випадків COVID за добу Летальність в Україні залишається високою: понад 8 тисяч нових випадків COVID за добу
За минулу добу в Україні зафіксували 8 710 нових випадків зараження, серед них 374 дитини та 193 медпрацівники.
Зеленський пообіцяв кожному по 1 тисячі грн за повну вакцинацію від COVID-19 (відео) Зеленський пообіцяв кожному по 1 тисячі грн за повну вакцинацію від COVID-19 (відео)
За словами Зеленського, програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд грн і стільки ж – на початку 2022 року.
Loading...
Load next