Інноваційні ліки проти COVID-19 тепер є доступними для українців, - МОЗ

Інноваційні ліки проти COVID-19 тепер є доступними для українців, - МОЗ
Пацієнти із COVID-19 й надалі будуть користуватись сучасними та дієвими методами лікування.

Для цього у грудні було оновлено протокол «Надання медичної допомоги для лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)». 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт МОЗ.

Окрім того, для лікування у стаціонарах закуплено:

  •  «Ремдесевір» (понад 66 тисяч флаконів) та «Тоцилізумаб» (понад 3 тисячі флаконів). 
  • Вже підписано договір на поставку 300 тисяч курсів «Молнупіравіру» – препарату для амбулаторного лікування COVID-19, щоб убезпечити, в першу чергу, групи ризику від переходу захворювання із легкого ступеня тяжкості до середнього та важкого.
  • Також підписано попередній договір про закупівлю 300 тис. курсів лікування препаратом «Паксловід». 

Зазначено, що для ефективного лікування пацієнтів раніше Уряд спростив процедуру державної реєстрації лікарських засобів від COVID-19 для екстреного медичного застосування.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Всі області України перейшли в "зелену" зону карантину: що буде дозволено Всі області України перейшли в "зелену" зону карантину: що буде дозволено
В "зеленій" зоні карантину діють найслабші обмеження, оскільки, цей рівень дає змогу пом'якшити протиепідемічні обмеження у регіонах.
Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України
У Міністерстві охорони здоров'я України анонсували вихід з "червоної" зони карантину ще чотирьох українських областей. Зокрема йдеться про Запорізьку, Полтавську, Хмельницьку та Чернігівську області.
Найближчим часом в Україні запровадять обмеження для невакцинованих громадян Найближчим часом в Україні запровадять обмеження для невакцинованих громадян
Радуцький запевняє, що вакцинуватися може кожен бажаючий українець. Проте, ніхто не змушує робити цю процедуру обов'язковою.
Loading...
Load next