У Києві зроблено запас ліків на випадок надзвичайних ситуацій - Кличко

У Києві зроблено запас ліків на випадок надзвичайних ситуацій - Кличко
Міський голова столиці закликав власників аптек працювати.

Мер Києва Віталій Кличко зазначає, що у Києві вистачає ліків і зроблений їх запас на випадок надзвичайних ситуацій. Про це він сказав під час телемарафону.

Відповідаючи на запитання, як наразі працюють лікарні в місті, чи всім вони забезпечені і чи вистачає ліків, міський голова сказав:

У нас вистачає ліків. Більше того, нами зроблений запас ліків на випадок надзвичайних ситуацій, які можуть трапитися в Києві. Ми сподіваємося, що цього не буде. Але, утім, запас у нас є.

Крім того, додав Кличко, до Києва надходить також допомога у вигляді запасів медикаментів.

Майже всі медикаменти є, - запевнив він і звернувся до власників аптек, аби вони здійснювали свою роботу.

Лікарні, сказав Кличко, "працюють у звичайному режимі".

Нагадаємо що робити при фосфорному бомбардуванні: правила безпеки та механізм дій при пораненнях.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
Гуманітарна допомога військовим: Харків отримав нові «швидкі» (відео) Гуманітарна допомога військовим: Харків отримав нові «швидкі» (відео)
Від Данії на Харківщину передали 18 нових автомобілів швидкої допомоги. Від початку російсько-української війни там було пошкоджено 19 «швидких».
Loading...
Load next