Ізраїль допомагатиме Україні обладнанням та медикаментами (відео)

Ізраїль допомагатиме Україні обладнанням та медикаментами (відео)
Ізраїль готовий приймати на лікування українських військових, яких поранили російські окупанти 

Якщо не зброєю, то обладнанням та медикаментами. Ізраїль готовий надавати підтримку українській системі охорони здоров’я. Країна готова приймати на лікування наших військових, яких поранили російські окупанти.

Про це під час свого візиту на Львівщину заявив міністр охорони здоров’я Ізраїлю Ніцан Горовіц.

У наметах ізраїльського шпиталю, який нещодавно відкрили на базі однієї з районних лікарень вже пройшло лікування понад 2 тис. дітей та жінок.

Нагадаємо, що з моменту повномасштабного російського вторгнення окрім польового шпиталю Ізраїль також доправив до нас броньовані машини швидкої медичної допомоги.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовне лікування псоріазу: медцентр «Панацея» допомагає боротися з розвитком хвороби (відео) Безкоштовне лікування псоріазу: медцентр «Панацея» допомагає боротися з розвитком хвороби (відео)
Одна ін’єкція препарату «Скафо» може коштувати понад 10 тис. грн. Центр «Панацея» забезпечує цим препаратом пацієнтів з важкими формами псоріазу безкоштовно. 
Велика Британія передала Україні 10 машин швидкої допомоги (відео) Велика Британія передала Україні 10 машин швидкої допомоги (відео)
Благодійники з Великої Британії передали 10 машин швидкої медичної допомоги, які запакували гуманітарною допомогою на кілька мільйонів гривень.
Інсулін безплатно: Уряд постановив на період воєнного стану надання допомоги (відео) Інсулін безплатно: Уряд постановив на період воєнного стану надання допомоги (відео)
В умовах воєнного стану пацієнти зможуть отримати інсулін в аптеці як за електронним, так і паперовим рецептом.
Loading...
Load next