На Львівщині перестав функціонувати Ізраїльський мобільний госпіталь

На Львівщині перестав функціонувати Ізраїльський мобільний госпіталь
Попри закриття мобільного госпіталю, співпраця на цьому не завершиться

На Львівщині перестав функціонувати Ізраїльський мобільний госпіталь. Свою доброчинну місію він розпочав ще 22 березня і за цей час вдалося пролікувати понад 7 тисяч українців. Там надавали медичну допомогу пораненим захисникам та переселенцям ізраїльські медики спільно з українськими.

До слова, сам польовий госпіталь назвали «Блискуча зірка» - на честь колишньої прем’єр-міністерки Ізраїлю Голди Меїр, яка народилася в нашій країні.

Зауважимо, що Ізраїль підтримував Україну ще з перших днів війни. Зокрема надавав ліки, медичне обладнання, автомобілі швидкої, а також підтримку в інших сферах.

Як зазначив у своєму телеграм-каналі голова Львівської військової державної адміністрації Максим Козицький, попри закриття мобільного госпіталю, співпраця на цьому не завершиться.  

Нагадаємо, 12 онкохворих дітей перевезли у Польщу для продовження лікування.

Віра Коновал  - pravdatutnews.com

Читайте також
Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео) Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео)
Тренінги з надання першої домедичної допомоги фахівці медколеджу післядипломної освіти проводять щодня. Вишкіл триває 2 години .
Loading...
Load next