У львівській Лікарні Святого Миколая відкрили пологове відділення (відео)

У львівській Лікарні Святого Миколая відкрили пологове відділення (відео)

У Лікарні Святого Миколая Першого медоб’єднання Львова тепер народжуються діти. За першу добу там з’явилось п’ятеро немовлят

Не лише діагностика та лікування, а тепер ще й ведення вагітності та самі пологи. У Лікарні Святого Миколая допомагатимуть діткам з’явитися на світ. Лише в першу добу тут народилось п’ятеро немовлят, чотири хлопчика та одна дівчинка.

Першим, був Матвійко вагою у 4 кілограми 300 грамів. Відтак, малюків не доведеться транспортувати в інші медустанови. Вся допомога, в тому числі і кардіохірургічна буде надаватися в межах одного медзакладу.

Окрім того, за час повномасштабного вторгнення до лікарні звернулось більше 200 вагітних переселенок. І тут вони зможуть отримати весь спектр необхідних послуг.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео) Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео)
Тренінги з надання першої домедичної допомоги фахівці медколеджу післядипломної освіти проводять щодня. Вишкіл триває 2 години .
Loading...
Load next