На лікування за кордон: лікаря з Маріуполя, який втратив ногу, евакуювали в Норвегію (відео)

На лікування за кордон: лікаря з Маріуполя, який втратив ногу, евакуювали в Норвегію (відео)
Лікаря з Маріуполя, який втратив ногу евакуювали в Норвегію для подальшого одужання.

Він рятував людей, які потерпіли від обстрілів. Проте сам не вберігся. Зі Львова до Норвегії на подальше лікування та протезування евакуювали лікаря з Маріуполя, який втратив праву ногу. Чоловік від початку війни працював у місцевій лікарні. І весь цей час жив з сім’єю під постійними обстрілами та бомбардуваннями.

Відчув різкий біль у ділянці стегна. Впав. Нога била в крові, нерухома. Проходив чоловік, попросив покликати сусідів. Сусідів попросив принести все потрібне для шинування. Визнали машину, поклали на заднє сидіння та бив доставлений до лікарні, - розповідає Леонід Безкровний, лікар із Маріуполя.

Тут у чоловіка залишились дружина та діти. Вже до України лікар повернеться з новою ногою та планує і надалі лікувати діток.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Інсулін безплатно: Уряд постановив на період воєнного стану надання допомоги (відео) Інсулін безплатно: Уряд постановив на період воєнного стану надання допомоги (відео)
В умовах воєнного стану пацієнти зможуть отримати інсулін в аптеці як за електронним, так і паперовим рецептом.
800 унікальних апаратів для прискореного загоєння ран закупила Україна 800 унікальних апаратів для прискореного загоєння ран закупила Україна
VAC-терапія є "золотим стандартом лікуванні ран у світі".
Дивом вижила: уламок від рашистського снаряду дивом не вбив дівчинку (відео) Дивом вижила: уламок від рашистського снаряду дивом не вбив дівчинку (відео)
Уламок від касетного снаряду пройшов практично через увесь мозок 9-річної дівчинки. Її порятунок медики називають дивом.
Loading...
Load next