У Маріуполі окупанти терміново запускають роботу інфекційного відділення у лікарні швидкої допомоги

У Маріуполі окупанти терміново запускають роботу інфекційного відділення у лікарні швидкої допомоги

Попри публічні заперечення загрози холери у Маріуполі, окупанти терміново запускають роботу інфекційного відділення у лікарні швидкої допомоги. Повідомляє радник мера Маріуполя Петра Андрющенка Telegram.

Попри публічне заперечення загрози, окупанти в терміновому порядку готують до запуску інфекційне відділення на базі БСМП (лікарня скорої швидкої допомоги). Майже готово 4 бокси для ізоляції хворих. Інфекційне відділення буде відкрите на базі ковідного відділення, яке під час під час вуличних боїв в Маріуполі використовувалась окупантами для зберігання близько 600 тіл загиблих. Відділення смерті, - повідомив Андрущенко.

Відділення очолить лікар з Сибіру.

Цікава деталь – інфекційне відділення очолює росіянин, що приїхав з Сибіру за пригодою на «медичне сафарі» для отримання унікального досвіду. Таке собі втілення «Записки юного врач» Булгакова на кістках маріупольців, - додав радник міського голови.

Він також повідомив, що черга на отримання дозволу на поховання близьких становить до 10 днів.

Влітку. Цей час маріупольці мають зберігати тіло або вдома, або на вулиці імпровізованих моргів. Наслідки зрозумілі всім. Тому кількість власноруч влаштованих могил у дворах зростає. Ексгумація де-факто зупинена, - повідомив Андрущенко.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На лікування за кордон: лікаря з Маріуполя, який втратив ногу, евакуювали в Норвегію (відео) На лікування за кордон: лікаря з Маріуполя, який втратив ногу, евакуювали в Норвегію (відео)
Лікаря з Маріуполя, який втратив ногу евакуювали в Норвегію для подальшого одужання.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next