Всесвітній день донора крові: де у Львові здати червону рідину?

Всесвітній день донора крові: де у Львові здати червону рідину?
Здати червону рідину ви можете безпосередньо у лікарні Св. Пантелеймона, у Львівському обласному центрі крові та станції переливання Львівської залізниці

14 червня відзначають Всесвітній день донора крові. Нагадуємо, що у Львові теж є велика потреба у небайдужих, що можуть поділитися своєю життєдайною, яку потім скерують на потреби наших медзакладів. Здати червону рідину ви можете безпосередньо у лікарні Св. Пантелеймона, у Львівському обласному центрі крові та станції переливання Львівської залізниці.

За 3 дні до процедури необхідно відмовитися від ліків, що містять анальгетики та аспірин, не вживати алкоголь у цей період часу, а також звести до мінімуму вживання жирної та смаженої їжі та молочних продуктів до та в день здачі життєдайної.

Більше інформації зможете дізнатися зателефонувавши у зазначені медзаклади.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео) Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео)
Якщо червону кров можна здавати незалежно від статі, то тромбоцити забирають лише у чоловіків. Тромбоцити не можуть довго зберігатися, а тому донори, які можуть ними поділитися, повинні бути завжди напоготові.
Пояснення МОЗ: чи потрібно при вакцинації від COVID розріджувати кров Пояснення МОЗ: чи потрібно при вакцинації від COVID розріджувати кров
У Міністерстві охорони здоров'я стверджують, що при вакцинації від COVID препарати для розрідження крові вживати не потрібно, оскільки вони мають побічні ефекти.
Цьогоріч в Україні планують провести 300 операцій із трансплантації кісткового мозку Цьогоріч в Україні планують провести 300 операцій із трансплантації кісткового мозку
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що цьогоріч в Україні планують провести 300 операцій із трансплантації кісткового мозку й додав, що з кожним роком ця цифра лише збільшуватиметься.
Loading...
Load next