Розлад харчової поведінки у дітей: симптоми та наслідки

Розлад харчової поведінки у дітей: симптоми та наслідки
Захворювання може завдавати серйозної шкоди серцево-судинній, шлунково-кишковій, ендокринній та іншим системам

Тема здорового харчування, ідеальних пропорцій тіла як і колись так і сьогодні не втрачає популярності. На просторах інтернету можна знайти безліч дієт, марафонів та інших способів схуднути. З одного боку тримати в гарній формі тіло це добре. Але коли це вже не просто турбота про правильний раціон, а одержимість дієтами та калоріями, чи зацикленість на темі зовнішнього вигляду, то це вже проблеми психічного характеру. Спеціалісти диференціюють це як розлади харчової поведінки. Нерідко, цим страждають діти, особливо підліткового віку.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні усіх навонароджених перевірятимуть на генетичні захворювання В Україні усіх навонароджених перевірятимуть на генетичні захворювання
В Україні збираються запровадити неонатальний скринінг на виявлення генетичних захворювань у новонародженої малечі.
ГЛИСТИ у дітей: профілактика та лікування ГЛИСТИ у дітей: профілактика та лікування
Фахівці не рекомендують самостійно лікувати гельмінтоз, адже медичні препарати є токсичними та мають призначатися лише після певних обстежень і лише лікарем
Гіперактивність чи складний характер: здоров’я маленьких пацієнтів (відео) Гіперактивність чи складний характер: здоров’я маленьких пацієнтів (відео)
Близько 5% дітей страждають на розлад з дефіцитом уваги та гіперактивністю. Основними симптомами РДУГ є імпульсивність, надмірна активність, неуважність.
Loading...
Load next