Японія та ООН придбали 70 тонн ліків для пологових будинків України

Японія та ООН придбали 70 тонн ліків для пологових будинків України

Уряд Японії та Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні спільно закупили 70 тонн ліків та медичних засобів для 93 пологових будинків України.

Про це повідомило посольство Японії в Україні.

Запуск надання фармацевтичної допомоги для зміцнення репродуктивного здоров'я в умовах надзвичайних ситуацій. Уряд Японії та Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні спільно закупили 70 тонн життєво важливих ліків та товарів медичного призначення для 93 пологових будинків України, - заявили у диппредставництві.

Нагадаємо, Військова допомога для України: Швеція внесе у трастовий фонд НАТО близько $5 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео) Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео)
Отримати допомогу можна подавши заявку до представників Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Процедура реєстрації доволі проста.
Японія виділить Україні понад 75 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Японія виділить Україні понад 75 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу
Ця сума є частиною екстреної гуманітарної допомоги вартістю 100 мільйонів доларів, яку раніше анонсували в Японії.
В Україну прибули ще 188 тисяч доз вакцини Pfizer (фото) В Україну прибули ще 188 тисяч доз вакцини Pfizer (фото)
Поставки вакцин від різних виробників у межах механізму розподілу COVAX триватимуть. Так, до кінця 2021 року Україна має отримати достатню кількість препаратів, щоб вакцинувати 20% населення.
Loading...
Load next