Упродовж серпня в Україні зафіксували вже 26 тисяч хворих на COVID-19

Упродовж серпня в Україні зафіксували вже 26 тисяч хворих на COVID-19

Упродовж останніх трьох місяців в Україні продовжує зростати кількість хворих на новий штам коронавірусу FLiRT. Так, у першій половині серпня у країні зафіксували 26 тисяч випадків захворювань.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Ігор Кузін в етері національного телемерафону.

За його даними, у червні зафіксували 2300 нових випадків захворювання, у липні — 11,5 тисячі, а за першу половину серпня 26 тисяч. Водночас на лікуванні у шпиталях залишаються до 2,5 тисячі заражених, а понад 80% хворих — це люди віком 60 років і старші, які не були вакциновані.

Кузін також наголосив, що люди, які мають повний курс вакцинації, переносять цю недугу значно легше. Водночас головний санлікар вказує, що штам FLiRT значно швидше передається, що й викликає такий рівень захворювання.

Нагадаємо, У Києві зростає кількість тяжких хворих на коронавірус

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні знову зросла кількість хворих на COVID-19 В Україні знову зросла кількість хворих на COVID-19
За минулу добу зараження COVID-19 підтвердили у 11 627 українців. Зокрема, захворіли 518 дітей та 259 медпрацівників.
Понад 10 тисяч інфікованих: коронавірус в Україні продовжує набирати оберти Понад 10 тисяч інфікованих: коронавірус в Україні продовжує набирати оберти
За минулу добу в Україні захворіли на коронавірус 10 072 людини. Від ускладнень Covid-хвороби померло 307 українців.
В Україні за останню добу підтвердили 9 590 випадків зараження на коронавірус В Україні за останню добу підтвердили 9 590 випадків зараження на коронавірус
За останню добу в Україні виявили 9 590 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Зокрема найбільше інфікованих зареєстрували в Києві - 1070 підтверджених випадків.
Loading...
Load next