У Києві зростає кількість тяжких хворих на коронавірус

У Києві зростає кількість тяжких хворих на коронавірус

У столиці зростає кількість тяжких хворих на Covid-19. Відомо, що наразі у Києві зафіксували 130 випадків.

Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург.

Вона розповіла, що від початку серпня кількість тяжких хворих на коронавірус зросла на 43 людини.

Так, якщо 1 серпня в столичних лікарнях перебували 87 пацієнтів, то станом на 20 серпня їх вже 130. Причому за останню добу до медичних закладів поступили 34 людини. Це майже вдвічі більше ніж кількість госпіталізованих напередодні. Також спостерігається тенденція зростання рівня захворюваності й серед дітей, – зазначила Гінзбург.

За словами директорки Департаменту охорони здоровʼя КМДА, стає більше випадків, коли хворі потребують кисневої підтримки та підключення до апаратів ШВЛ.

Намагайтеся частіше мити руки або використовуйте дезінфектанти кожного разу, коли торкалися предметів загального використання. За можливості відмовтесь від перебування в багатолюдних закритих приміщеннях, а якщо це необхідно – використовуйте захисні маски. Пам’ятайте, що маски необхідно регулярно змінювати. Це стосується і багаторазових – майте при собі кілька, а наприкінці дня їх треба прати перед наступним використанням. Щодня робіть вологе прибирання вдома, провітрюйте приміщення, адже використання кондиціонера при зачинених вікнах підвищує ризики розповсюдження інфекції. І обов’язково залишайтеся вдома при найменших ознаках недуги. Протестуйтеся та розпочинайте лікування під наглядом свого лікаря і не наражайте на небезпеку оточення, - закликала Гінзбург.

Нагадаємо, Легалізацію медичного канабісу схвалюють понад 40% українців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини.
В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов заявив, що в Україні планують створити власну вакцину від Covid. Однак, вона може бути значно дорожчою від тих, які наразі держава закупляє в іноземних компаній.
"Південноафриканський" штам коронавірусу вже у двох областях України
Максим Степанов повідомив, що у 2 регіонах виявили "південноафриканський" штам COVID-19. Британський штам вже зафіксували в усіх областях Українах.
Loading...
Load next