З хорошим почуттям гумору народжуються: експерти поділились секретами смішних жартів (відео)

З хорошим почуттям гумору народжуються: експерти поділились секретами смішних жартів (відео)
Сміх продовжує життя, а хороший жарт однозначно покращить настрій кожного. Та от чи усі вміють його правильно подати й чи можна розвинути своє почуття гумору, читайте у матеріалі.

Журналісти ПравдаТУТ Львів поспілкувались із командою гумористичного шоу на YouTube "Автори", які створюють якісний україномовний контент, а саме з Олександром Куровським, Дмитром Корнелюком та Олександром Дмитровичем.

-Хлопці, як часто ви жартуєте у повсякденному житті?

"Часто насправді. З того, як на мене, крутий день будується. Коли я не пожартував хоча б декілька разів за день, то, мабуть, я просто мовчав цілий день", - розповідає Дмитро Корнелюк.

"Завжди жартую без перестанку: на прогулянці з дружиною, вдома з дружиною, у подорожі з дружиною, у церкві з дружиною. Стараюсь жартувати всюди, але в міру. Принаймні, не перебиваючи священника", - сміється Олександр Дмитрович.

"Це такий парадокс. Люди, які займаються гумором професійно, дуже часто в житті не такі веселі, як ми можемо бачити на картинці. Якщо говорити про Джима Кері, то він взагалі містер-депресія", - наголосив Дмитро Корнелюк.

Олександр Куровський: "Мені здається, коли ти в гуморі постійно, тобі починає подобатися інший формат жартів. Ти переростаєш і шукаєш якусь глибинну неординарну думку. І це виходить такий гумор, який будуть розуміти не всі люди, які тебе оточують".

 

-Чи залежить від самооцінки людини рівень її самоіронії?

Дмитро Корнелюк: "Однозначно. Якщо людина впевнена у собі, то їй легше над собою посміятися. Навіть формат на YouTube "Прожарка". Туди приходять люди із високим рівнем самоіронії. Бо це ті люди, які чогось досягнули у житті, зустрічались із хейтом, тому жарти над собою їх не лякають".

-Дмитро на своєму виступі на TEDx висловив таке твердження: "З хорошим почуттям гумору не народжуються". Хлопці, що ви думаєте з цього приводу?

Олександр Куровський: "На мою думку, почуття гумору має базуватись двох основних елементах - харизма і генерування жарту. Звісно, і те, й інше, тренується. Дуже багато людей на публіку чи у невеликій компанії не зможуть подати жарт смішно".

"До 9 класу я не асоціював себе, як людину з хорошим почуттям гумору. А потім мені почали подобатись дівчата, я почав більше з ними комунікувати, і у мене це проявилось", - поділився Олександр Дмитрович.

"Насправді, усе залежить від людей, які тебе оточують. Я зустрічав таких персонажів, які у школі були замкнуті, але не по своїй натурі, просто біля них були сильніші характером люди. І вони не змогли розкрити свій гумор. Але, коли вони змінювали повністю свій соціум, йшли в КВН, то досягали успіху", - пояснив Олександр Куровський.

Дмитро Корнелюк: "Це треба любити. Не кожен може розвинути вміння жартувати, бо не кожен має чітке розуміння, для чого йому це треба. Це так, як у спорті: кожен же може мати гарну фігуру. І якщо хтось зараз, читаючи це, подумав, що не кожен через стан здоров'я, то не існувало б тоді паралімпійців".
 

Отже, почуття гумору - річ унікальна. Комусь вдається смішно подавати жарти, а хтось цьому вчиться протягом років. Усі залежить від Вашого бажання, соціуму, харизми та багатьох інших факторів.

Loading...
Load next