Ксенія Мішина купила квартиру у Києві (фото)

Ксенія Мішина купила квартиру у Києві (фото)
Попереду зірку чекає ремонт та облаштування оселі.

Українська акторка, "ексхолостячка" Ксенія Мішина купила квартиру в Києві. Як каже сама знаменитість, вона "виконала мрію, до якої йшла дуже довго". Ксенія Мішина поділилася новиною в Instagram.

У квартирі ще потрібно буде зробити ремонт. Зірка планує завершити вже у 2022 році, а поки активно займається проектом свого помешкання із дизайнерами.

Це неймовірно круто – створювати квартиру мрії в усвідомленому віці, коли вже чітко знаєш, що для тебе важливо, що тобі подобається і як ти хочеш почуватися у своєму просторі, - зазначила Мішина.

Зірка зізналася, що в її оселі обов'язково буде куточок для медитацій, адже без нього Ксенія не може уявити свій дім.

Фото: Instagram

Раніше Мішина вже розповідала деякі деталі про квартиру. В інтерв'ю YouTube-каналу DOROTYE зірка говорила, що її квартира розташована в одному з ЖК на лівому березі Києва. Акторка обрала чотирикімнатну квартиру, але запланувала перепланування.

Мішина додала, що попереду ремонт, але зірка впевнена, що це буде "приголомшлива подорож у простір реалізації мрій однієї маленької дівчинки".

Фото: Instagram

Фоловери щиро зраділи новині та привітали Ксенію з покупкою.

Фото: Instagram

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Невелика, але моя": Петрожицька купила квартиру в Києві (відео) "Невелика, але моя": Петрожицька купила квартиру в Києві (відео)
Зірка зізналася, що з дитинства мріяла про незвичайне планування та ліжко на другому поверсі.
Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.
Loading...
Load next