Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY

Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.

ЖК LIFE STORY є яскравим втіленням амбітних та яскравих ідей команди SAVYTSKYYdesign, яка змогла поєднати у дизайні будинку вишуканий імідж власників апартаментів, а й також створити простір із максимально зручними умовами для них. Кожна деталь в дизайні та інтер’єрі житлового комплексу продумана з турботою про його мешканців, аби вони ефективно витрачали свій час та з радістю поверталися додому.

Варто лише поглянути на представницькі номери та одразу стає зрозумілим, що ЖК LIFE STORY неодмінно збереже усі найпрекрасніші моменти життя у вашій власній домівці без зайвих очей. Цей концептуально новий та ексклюзивний комплекс із неймовірними панорамними видами на столичні краєвиди та з додатковою приватністю, дає можливість усамітнення та справжньої насолоди особистим життям

Ефектний й сучасний інтер'єр житлового комплексу лише сприяє цій атмосфері. Тепле дерево, рельєф натурального каменю та вдало підібрана кераміка сприяють додатковому затишку і особливому комфорту, а витончений й ексклюзивний дизайнерський простір забезпечує неймовірну гармонійність у загальному ансамблі вигляду ЖК LIFE STORY. Приємне світло та спокійні кольори лише підсилюють атмосферу глибокого змісту унікального дизайнерського наміру, який так вдало розслабляє свідомість і водночас вивільняє творчу енергію.

Світло-сіро графітові кольори та ефектність теракоту є продовженням чиказького фасаду житлового комплексу в якому кожен елемент грає свою роль та водночас зливається в гармонійне ціле. Та цікаві деталі, такі як кольоровий метал надають простору строгості і в цей же ж час особливої унікальності, яка робить інтер’єр по-справжньому незабутнім.

ЖК LIFE STORY - це не лише унікальний дизайнерський простір із граційними лініями та вдалим поєднанням кольорів й фактур, а також місце яке дає можливість доторкнутись у прямому розумінні цього слова до природи. Вдалось це втілити у життя за допомогою інсталяцій з озелененням, які будуть у будь-яку пору року підіймати мешканцям будинку  настрій й нагадуватимуть про відчуття свіжості.

Компанія LEV Development турбується про своїх мешканців й для їхньої зручності та комфорту також створила ефективні зони паркінгу для візочків і велосипедів завдяки сучасним рішенням та продуманій ергономіці простору. Особливу увагу компанія також звернула й на представницькі поверхи та приватність, які мають додаткові переваги - потрапити на поверх можуть лише власники квартир за допомогою спеціальних карток. Це надає домівці особливої атмосфери усамітнення та спокою людям, які прагнуть особистого простору та гармонії.

Особливим місцем у ЖК LIFE STORY від компанії LEV Development є також і його хол. Коридор, який веде до дверей вашої оселі — перше місце, де виникає думка: “Нарешті я вдома після стресового дня на роботі”. Саме він стане тим місцем, який неодмінно перетвориться у бар'єр між усіма проблемами та вашим власним помешканням, за дверима якого залишатимуться усі турботи. Адже ваш дім - це простір для насолоди та відпочинку, тому жодні сторонні фактори не зможуть ніяк на це повпливати.

Зокрема, ви можете дізнатись більше про переваги та ціни квартир на представницьких поверхах у ЖК LIFE STORY можна на сайті LEV Development або у відділах продажу:

  • на локації біля будівництва: вул. Метрологічна, 13
  • відділ обслуговування клієнтів: вул. Саксаганського, 69
  • головний офіс: БЦ “Олімпійський”, 26 поверх (+38 044 499 88 40)
Читайте також
У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео) У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)
Представники компанії LEV Development урочисто заклали наріжний камінь та розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE.
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
Loading...
Load next