"Російське комедійне шоу": "95 квартал" втрапив у скандал через німецького прокатника (фото)

"Російське комедійне шоу": "95 квартал" втрапив у скандал через німецького прокатника (фото)
Студія "95 квартал" уже відреагувала на грубу помилку.

У Німеччині Студію "Квартал 95" назвали "російським комедійним шоу". Такої грубої помилки прокатник допустився, продаючи квитки на шоу українських комедіантів у німецьких містах.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на німецький сайт.

Скриншот із сайту прокатника Hamburg.de

 "95 квартал" швидко відреагували на скандальну ситуацію у своїх соцмережах. Зокрема, в Інстаграмі вони наголосили, що очікують виправлення помилки та офіційних вибачень. А своє шоу назвали виключно українським.

Шановні прокатники, @hamburg_de!
Якщо ви беретеся співпрацювати з українською Студією "Квартал 95" та презентуєте "Вечірній Квартал" у країнах Європи, будь ласка, не дискредитуйте своїх партнерів.

У дописі також зазначили, що студія очікує на термінове виправлення та вибачення. А у випадку повторення таких ситуацій, Студія "Квартал 95" буде скасовувати концерти без попередження прокатника. 

Студія «Квартал 95» - була, є й залишиться українською компанією! І ніяких інших варіантів презентації наших проєктів бути не може!

Вас може зацікавити стаття: Ukrainian Fashion Week: ресайклінг, біо-прикраси та перші колекції.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото) "Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)
Щоб відволіктися від тривог минулого року, співачка вирішила полетіти на відпочинок.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Loading...
Load next