"Я не забираю вашу рідну мову": Єфросиніна різко відповіла на питання, чому веде Instagram російською

"Я не забираю вашу рідну мову": Єфросиніна різко відповіла на питання, чому веде Instagram російською
Маша Єфросиніна народилася в Керчі, і після закінчення школи переїхала навчатися до Києва до Національного університету імені Тараса Шевченка.

Українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна відповіла на запитання у Stories свого Instagram, і серед них було важливе питання про російську мову у її соціальних мережах.

Маша Єфросиніна відповіла на одне з часто задаваних їй питань в умовах агресії Росії проти України, що не припиняється вже вісім років, чому в повсякденному спілкуванні і в Instagram, вона використовує російську мову.

Це моя рідна мова! На ній мене виростили та виховали. До приїзду до Києва з Криму я не знала української взагалі. Сьогодні я не порушую мовний закон у медіа, і відточую свою українську з викладачем. Але я не забираю у вас вашу рідну мову, і прошу не забороняти мені мою, — відповіла вона.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна народилася в Керчі, і після закінчення школи переїхала навчатися до Києва до Національного університету імені Тараса Шевченка. У 19 років вона дебютувала на українському телебаченні.

Також Маша Єфросиніна, яка стала ведучою Нацвідбору на "Євробачення-2022", висловилася про фінал конкурсу.

Своєю думкою знаменитість поділилася у своїх Instagram-stories. Так, вона прокоментувала скандал з переможницею Alina Pash, технічні проблеми та критику щодо її сукні. Спершу Маша поділилася, що до своєї роботи в ефірі жорстких претензій вона не має, втім, юзери звинувачували ведучих за всі "гріхи" фіналу.

Згідно з висновками, що неслися мережами, ведучі єдині, хто несе відповідальність за: технічні лажі в ефірі, якість виступу артистів, рішення суддів, помилку редакторів під час оголошенні результатів, зниклу з ефіру таблицю з результатами, і навіть за дорогі вбрання, бо нєхр*н стояти у красивій сукні, "краще б продала її та пішла на фронт", — поділилася зірка.

Єфросиніна зізналася, що після Нацвідбору у неї залишився "важкий осад". Вона усвідомила, що зараз кожен вважає себе "цензурою і Господом", і його думка — істина.

Тому, в його "жертви" немає шансу на пояснення, бо її збивають зі швидкістю звуку. Друге — я вважаю неприпустимою та непробачуваною помилку редакторки, яка збила Тімура Мірошниченка у проголошенні результатів. Це понесло за собою багато болючих наслідків, — зазначила вона.

Також Маша поділилася, що їй незрозуміло, чому "викриття" поїздки Аліни Паш до Криму сталося після конкурсу, а не до, коли всіх перевіряли.

Мені точно відомі імена дуже популярних артистів, яких не допустили до участі в Нацвідборі, бо були територіальні порушення. Але ж Аліну допустили. За це теж, як вам вже відомо, всі понесли відповідальність. Гурт Kalush Orchestra отримав свою глядацьку вісімку, і отримав право представляти нашу країну на "Євробаченні". Але якою ціною? — зазначила Єфросиніна.

Блогерка додала, що вже тиждень живе з думками про те, що світ змінився. Їй прикро, що люди бажають одне одному смерті, "конкурс набув репутації скандального та нечесного", а "артистів звинувачують у підкупі, а в них грошей навіть на хорошу команду не вистачає".

Нагадаємо, раніше Сергій Притула прокоментував скандали на Нацвідборі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next