Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму (відео)

Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму (відео)
Паш запевняє, що їздила до анексованого Криму, не порушуючи українське законодавство.

Переможниця нацвідбору на Євробачення Аліна Паш пояснила, звідки взялась підроблена довідка про її перетин кордону окупованого Криму.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис Аліни Паш.

Співачка розповіла, що провела "внутрішнє розслідування" у своїй команді, щоб з'ясувати, що сталося.

Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від Прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас, - пише Паш.

Раніше вона повідомляла, що через хворобу запит на отримання з довідки ДПСУ про перетин кордону надіслав член її команди, а не вона сама.

Що бачила я? Довідку. На вигляд – офіційну. В ній були справжні дати в'їзду до тимчасово окупованого Криму, правильно вказаний КПВВ «Чаплинка», через який я перетинала адміністративний кордон, - пояснює співачка.

Поки достеменно невідомо, як саме член команди зміг отримати довідку про перетин кордону, який надали "Суспільному". 

Я хочу вибачитися від імені свого проєкту перед українцями, перед Суспільним мовником, перед кожним, хто спостерігає цей негативний шум навколо мене. Шкода усвідомлювати, що свої ж пхають такі важкі і неприємні палки в колеса. Я розумію, що людиною із моєї команди рухало бажання допомогти, але такого роду допомога недопустима.

Зазначено, що Державна прикордонна служба не може надати інформацію про законність перетину адмінмежі з Кримом у 2015 році фіналісткою національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2022" Аліною Паш, оскільки така інформація зберігається в базах лише протягом п'яти років.

Фото: Інстаграм Аліни Паш

Вас може зацікавити стаття:  "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео) "Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео)
Співачка сама усунула свою кандидатуру через скандал довкола її поїздки в окупований Крим.
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
Loading...
Load next