Скандал знову набирає обертів: Аліна Паш заявила, що відвідувала Крим разом із Іриною Білик

Скандал знову набирає обертів: Аліна Паш заявила, що відвідувала Крим разом із Іриною Білик

Співачка Аліна Паш, яка могла представляти Україну на Євробаченні 2022 вперше заявила, що виступала в окупованому Криму разом із виконавицею Іриною Білик.

Скандал про незаконне перетинання кримського кордону з боку рф Аліною Паш знову набирає обертів. Переможниця нацвідбору на Євробачення 2022 не витримала під час чергової згадки про те, що вона відвідувала Крим у 2015 році і заявила, що була там не одна.

Так, у Instagram-stories Паш написала, що виступала на приватній вечірці разом із Іриною Білик.

Я не виступала у РФ. Якщо ви маєте на увазі мій виступ на бек-вокалі з Іриною Білик у її друзів на весіллі в Криму, то не треба визнавати Крим російським. Крим – це Україна, – зазначила Аліна.

Також вона сказала, що привітала Kalush Orchestra з перемогою на Євробаченні 2022 та підтримувала їх ще до конкурсу. Артистка додала, що їй не потрібно реабілітовуватися, оскільки вона просто захищає свою гідність.

До цього Аліна Паш скаржилася, що досі знаходяться люди, які не втомлюються закидати її негативними коментарями.

Нагадаємо, раніше Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next