"Буковель – не курорт": Комаров закликав усіх займатися волонтерством

"Буковель – не курорт": Комаров закликав усіх займатися волонтерством

Український телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров розповів, як допомагає на війні. Чоловік залучився до волонтерської діяльності, а також показав свій талісман, передає видання "Факти".

Дмитро зазначив, що кожен має допомагати так, як може. Якщо ви кухар – готуйте. Якщо юрист – допоможіть людям біля будь-якого зруйнованого будинку оформити документи. Якщо у вас є машина та час – ви можете щодня творити маленькі дива тощо.

Він наголосив, що допомагати можна навіть у безпечних районах Західної України. Головне пам’ятати, що війна – не відпустка, Буковель – не курорт та обговорення новин – не допомога.

Є величезний попит на пошук транспорту, ліків, бронежилетів, потрібна допомога у перетині кордонів тим, хто не має машини. Передати якісь речі. Це безцінна допомога, – написав Дмитро в своєму Instagram.

Комаров також оприлюднив серію фото. На першому кадрі він із приятелями тримає свій прапор-талісман. На другому – перевозить разом із волонтерами речі із зруйнованої квартири.

Пишаюсь нашою нацією. Наразі немає питань, які роз’єднують. Українці – приклад згуртованості для всього світу. Ми єдині як один живий організм. Гордість за кожного українця, – підсумував телеведучий.

Нагадаємо, раніше акторка Анастасія Пустовіт розповіла про два тижні окупації.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я більше не можу мовчати!": Злата Огневич звернулася до Зеленського та Кличка через переслідування "Я більше не можу мовчати!": Злата Огневич звернулася до Зеленського та Кличка через переслідування
Зірка розповіла, що вже більше ніж три роки її переслідує незнайомець.
"Людина, яка продавала наркотики": продюсер Wellboy Бардаш прокоментував участь Kalush Orchestra у Євробаченні 2022 "Людина, яка продавала наркотики": продюсер Wellboy Бардаш прокоментував участь Kalush Orchestra у Євробаченні 2022
Раніше фронтмен Kalush Олег Псюк зізнався, що вперше спробував наркотики у віці 16 років
Loading...
Load next