Леся Нікітюк показала історії біженців з "гарячих точок": "Вісім годин сиділи в підвалі і нескінченно бахкало" (відео)

Леся Нікітюк показала історії біженців з "гарячих точок": "Вісім годин сиділи в підвалі і нескінченно бахкало" (відео)
Телеведуча поспілкувалася з жителями різних регіонів, які через обстріли покинули свій будинок.

Телеведуча Леся Нікітюк виклала у себе в Instagram-блозі невеликі інтерв'ю, записані з біженцями з різних міст України-Києва, Харкова, Маріуполя та інших. З переселенцями з гарячих точок Нікітюк поспілкувалася в "Центрі прийому біженців", де та волонтерить.

Стільки людей, стільки історій, стільки болю ... всього за місяць. Серце розривається щоразу, коли зустрічаємо сім'ї з гарячих точок в нашому "центрі прийому біженців.

Одного разу пізно ввечері дівчата з кухні накривали стіл, бо люди приїхали пізно. Поставили свіжоспечений пиріг з яблуками - "шарлотку". 

Жінка взяла шматок в руки, плаче і каже: "як же пахне домівкою".

Ми не зможемо замінити людям домівку, але хоч на хвилинку їх туди перенесемо, - написала телеведуча під відео у своєму блозі.  

Далі Леся опублікувала історії біженців

Вісім годин ми сиділи в підвалі. Нескінченно бахкало зверху, гради летять, свистять, вибухає все навколо, - каже жінка, яка вимушено покинула свій будинок. 

Нагадаємо, що Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео). Вілл справжній ньюзмейкер через свій вчинок на церемонії Оскар 2022.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Міністр транспорту Великої Британії заявив про готовність прийняти біженців з України у себе вдома Міністр транспорту Великої Британії заявив про готовність прийняти біженців з України у себе вдома
Міністр транспорту Великої Британії Грант Шаппс заявив, що готовий запропонувати власний будинок для розміщення біженців з України.
Loading...
Load next