Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото)

Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото)
Зараз Лев Улесов захищає Україну від російських окупантів.

24 лютого, в день, коли в Україні, почалася повномасштабна війна, пріоритети багатьох людей змінилися. Наші герої вирушили на передову захищати країну, і зовсім неважливо, ким вони були в довоєнному житті - танцюристами, артистами, акторами, співаками або моделями.

Фото: Лев Улесов / instagram.com/kapamelb

Одним із захисників України став Лев Улесов. Раніше він був зіркою модних показів всесвітньо відомих брендів. Наприклад, Givenchy, Hugo Boss, Prada і Lacoste.

Мій план полягає в тому, щоб рятувати людей з гарячих точок, надавати першу допомогу на землі і вивозити тіла за межі передової, - розповів Лев в інтерв'ю The Daily Star.

Але з приходом війни в нашу країну він змінив модний одяг на військову форму і взяв в руки автомат.

Фото: Лев Улесов / instagram.com/kapamelb

Зараз 21-річний хлопець з Броварів знаходиться на передовій в якості військового медика. До слова, його рідне місто окупанти практично знищили. Неодноразово вони наносили авіаудари по Броварах.

Нагадаємо, що "Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео). Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next